Opa, problemi?! Markinjos neće baš tako brzo u Partizan!

Ali će, ipak, doći...Ništa od najavljenog dolaska Gabrijela Markinjosa ove nedelje u Partizan. Brazilski vezista je trebalo tokom dana da doputuje u Beograd i ozvaniči saradnju sa crno-belima, no to se neće desiti, pa će ofanzivni vezista potpis na ugovor sa prvakom Srbije staviti početkom naredne sedmice.

Fudbal 22.06.2015 | 18:40
Opa, problemi?! Markinjos neće baš tako brzo u Partizan!

Razlog je činjenica da su ofanzivni vezista i njegovi agenti zatražili malo vremena za predah, zbog činjenice da je Markinjos u noći između subote i nedelje igrao 90 minuta za Santos, pa još nije krenuo iz Južne Amerike za Srbiju.

To, međutim, ne brine čelnike kluba iz Humske 1 koji su obezbedili bankarske garancije za njegov potpis na šestomesečnu pozajmicu i očekuje se da u narednih nekoliko dana prvak Srbije dobije i petog novajliju u letnjem prelaznom roku, posle Nikole Trujića (Napredak), Marka Jevtovića (Novi Pazar), Valerija Božinova (Ternana) i Fabrisija Silve Dornelasa (Bragantino).

Inače, Gabrijel Markinjos je u subotu odigrao tek drugu utakmicu za Santos ove sezone u Seriji A, prvi put je bio starter - i to na mestu centralnog veznog, iza napadača - što je sve posledica činjenice da uopšte nije u prvom planu i da je priliku da bude u sastavu dobio usled činjenice da ekipa ima dosta povređenih i odsutnih fudbalera.

Iz tog razloga Markinjos menja sredinu, odnosno Al Nasr, klub sa kojima ima važeći ugovor, šalje ga na novu pozajmicu.

Komentari / 0

Ostavite komentar