Е, тако преговара ''Стара дама''!

Јоветић стиже у Торино и добија Тевезову - десетку! Јуве је спреман да бившем играчу Партизана понуди петогодишњи уговор од 3.500.000 евра по сезони, плус додатне бонусе.

Фудбал 22.06.2015 | 17:40
Е, тако преговара ''Стара дама''!

Вицешампион Европе торински Јувентус у последњих неколико година постао је прави пример готово свим тимовима у Европи на који начин треба да функционише велики клуб на трансфер тржишту, а у том стилу наставља и овог лета

Челници Старе торинске даме заједно са Миланом боре се за потпис нападача Манчестер Ситија Стевана Јоветића, али су према писању Газете дело Спорт Бјанконери знатно ближи црногорском голгетеру.

Јуве је спреман да бившем играчу Партизана понуди петогодишњи уговор од 3.500.000 евра по сезони, плус додатне бонусе, а како сазнаје познати милански дневник Јоветићу је понуђена и Тевезова "десетка", пошто ће Аргентинац сасвим извесно отићи из Торина у овом прелазном периоду.

Велика предност европског вицешампиона је и чињеница да ће и наредне сезоне имати највише циљеве у Лиги шампиона, док Росонере чека још један европски пост.

Коментари / 0

Оставите коментар