E, tako pregovara ''Stara dama''!

Jovetić stiže u Torino i dobija Tevezovu - desetku! Juve je spreman da bivšem igraču Partizana ponudi petogodišnji ugovor od 3.500.000 evra po sezoni, plus dodatne bonuse.

Fudbal 22.06.2015 | 17:40
E, tako pregovara ''Stara dama''!

Vicešampion Evrope torinski Juventus u poslednjih nekoliko godina postao je pravi primer gotovo svim timovima u Evropi na koji način treba da funkcioniše veliki klub na transfer tržištu, a u tom stilu nastavlja i ovog leta

Čelnici Stare torinske dame zajedno sa Milanom bore se za potpis napadača Mančester Sitija Stevana Jovetića, ali su prema pisanju Gazete delo Sport Bjankoneri znatno bliži crnogorskom golgeteru.

Juve je spreman da bivšem igraču Partizana ponudi petogodišnji ugovor od 3.500.000 evra po sezoni, plus dodatne bonuse, a kako saznaje poznati milanski dnevnik Jovetiću je ponuđena i Tevezova "desetka", pošto će Argentinac sasvim izvesno otići iz Torina u ovom prelaznom periodu.

Velika prednost evropskog vicešampiona je i činjenica da će i naredne sezone imati najviše ciljeve u Ligi šampiona, dok Rosonere čeka još jedan evropski post.

Komentari / 0

Ostavite komentar