Звезда: Мирко Иванић сљедећи потписује?!

Црвено-бели су близу ангажмана офанзивног везисте Војводине чиме би била испуњена жеља тренеру Божовићу.

Фудбал 15.06.2015 | 17:00
Звезда: Мирко Иванић сљедећи потписује?!

Навијачи Црвене звезде током суботе су трљали руке пошто је обелодањено да ће Зоран Рендулић да буде прво појачање у летњем прелазном року, односно да ће црвено – бели дрес да задужи бивши вундеркинд Партизана Немања Радоњић. Наредна вест о томе како је Гроф Божовић хтео да напусти клуб после првог тренинга их је шокирала, а по некој логици ствари следећа новост из табора српског вицешампиона требало би да буде позитивна.

Према појединим информацијама Црвена звезда је близу ангажовања плејмејкера новосадске Војводине Мирка Иванића. Њега је уосталом као једну од највећих жеља означио и Звездан Терзић на старту припрема за наредну такмичарску годину. Чинило се да је Иванић немогућа мисија обзиром да иза себе има сјајну сезону која га је препоручила платежно способнијем клубовима од Звезде, а интерс је показао и Андерлехт.

Међутим, одговорни из Љутице Богдана желе да после Рендулића испуне још једну велику жељу тренера Миодрага Грофа Божовића (посебно после свега што се десило у петак). Црногорски стручњак је на неколико утакмица гледао момка рођеног у Бачком Јарку пре 22 године и остао импресиониран његовим квалитетима. Божовић сматра да би Иванић оплеменио игру Звездиног манвера и био један од најјачих штихова у борби за шампионску титулу наредне сезоне.

Млади везиста има важећи уговор са Војводином која очекује богато обештећење. Контакт на релацији Београд - Нови Сад је већ успостављен, али у наредна два дана најјача Звездина делегација требало би да посети Српску Атину како би смекшала одговорне из Војводине. Управа Црвене звезде је сигурна да има довољно аргумената да доведе другу велику жељу Миодрага Грофа Божовића.

Поред Иванића на списку шефа стручног штаба се налазе Милан Родић и најбољи стрелац Друге лиге Португала Тозе Марек.

Коментари / 0

Оставите коментар