Интер прихватио понуду Ливерпула? !

Ковачић за 25.000.000 евра иде на Енфилд! Репрезентативац Хрватске врло близу преласка у тим Брендана Роџерса.

Фудбал 15.06.2015 | 16:00
Интер прихватио понуду Ливерпула? !

Матео Ковачић је на прагу Енфилда! Према писањима италијанских медија, играч Интера би ускоро могао да постане нови фудбалер Ливерпула, а говори се о трансферу вредном 25.000.000 евра.

Једна од трансфер сага тако би могла да буде окончана у наредним данима, с обзиром на то да се већ недељама лицитира с евентуалним новим клубом хрватског фудбалера. Италијанска Газета дело Спорт наводи да је менаџер Ливерпула Брендан Роџерс велики обожавалац Ковачића и да жарко жели да га види у свом тиму. Роџерс наводно жели да направи добар посао довођењем бившег играча Динама из Загреба као што је то пре две године учинио са Бразилцем Кутињом који је такође играо у Интеру.

Ковачић је протеклих седмица мета бројних европских клубова, међу којима су се помињали Арсенал и Манчестер јунајтед. Међутим, најзвучније име клуба који је наводно желео Ковачића била је Барселона, али како сада ствари стоје, он би могао да се пресели у Енглеску. Ливерпул би требао да за њега плати 22.500.000 евра и 2.500.000 у бонусима у зависности од његовог учинка. Такође, Мартин Шкртел се помињао као могући део трансфера, па би у том случају Ливерпул мање платио долазак Хрвата, али је такав епилог мање вероватан.

Ковачић је у протеклој сезони у дресу Интера уписао 44 наступа, постигао осам голова и пет пута био асистент. У дресу репрезентације Хрватске одиграо је 22 меча и једном био стрелац.

Коментари / 0

Оставите коментар