Inter prihvatio ponudu Liverpula? !

Kovačić za 25.000.000 evra ide na Enfild! Reprezentativac Hrvatske vrlo blizu prelaska u tim Brendana Rodžersa.

Fudbal 15.06.2015 | 16:00
Inter prihvatio ponudu Liverpula? !

Mateo Kovačić je na pragu Enfilda! Prema pisanjima italijanskih medija, igrač Intera bi uskoro mogao da postane novi fudbaler Liverpula, a govori se o transferu vrednom 25.000.000 evra.

Jedna od transfer saga tako bi mogla da bude okončana u narednim danima, s obzirom na to da se već nedeljama licitira s eventualnim novim klubom hrvatskog fudbalera. Italijanska Gazeta delo Sport navodi da je menadžer Liverpula Brendan Rodžers veliki obožavalac Kovačića i da žarko želi da ga vidi u svom timu. Rodžers navodno želi da napravi dobar posao dovođenjem bivšeg igrača Dinama iz Zagreba kao što je to pre dve godine učinio sa Brazilcem Kutinjom koji je takođe igrao u Interu.

Kovačić je proteklih sedmica meta brojnih evropskih klubova, među kojima su se pominjali Arsenal i Mančester junajted. Međutim, najzvučnije ime kluba koji je navodno želeo Kovačića bila je Barselona, ali kako sada stvari stoje, on bi mogao da se preseli u Englesku. Liverpul bi trebao da za njega plati 22.500.000 evra i 2.500.000 u bonusima u zavisnosti od njegovog učinka. Takođe, Martin Škrtel se pominjao kao mogući deo transfera, pa bi u tom slučaju Liverpul manje platio dolazak Hrvata, ali je takav epilog manje verovatan.

Kovačić je u protekloj sezoni u dresu Intera upisao 44 nastupa, postigao osam golova i pet puta bio asistent. U dresu reprezentacije Hrvatske odigrao je 22 meča i jednom bio strelac.

Komentari / 0

Ostavite komentar