Партизан доводи три странца?!

Нападач Валериј Божинов пред потписом уговора са Партизаном. Црно-бели преговарају са још двојицом странаца - офанзивним везним и штопером.

Фудбал 15.06.2015 | 15:00
Партизан доводи три странца?!

Прелазни рок у Партизану се захуктава. Дан пре почетка припрема, све је извесније да ће црно-бели појачати поједине линије тима и то странцима. Један би требало да потпише колико данас или у понеделајк, када и почињу припреме "парног ваљка".

Према сазнањима МОНДА из извора у Хумској, познати нападач, Бугарин Валериј Божинов, са којим је Партизан преговарао и пре три године, близу је потписа. Божинов би требало да потпише двогодишњи уговор са српским шампионом.

Он је играчку афирнацију остварио у италијанској лиги (био је члан Фиорентине, Парме, Јувентуса), играо је и за Манчестер сити... Протеклу сезону, овај 29-годишњи нападач провео је у Тернани и дао шест голова на 27 утакмица.

МОНДО сазнаје и да су у завршним фазама преговори са још два странца, квалитетна, како каже наш извор.

Један је офанзивни везни (може да игра и на десној и на левој страни, као и иза нападача), а други је леви штопер, који "прави разлику" на терену. Он би могао да дође на позајмицу, са опцијом откупа уговора.

Коментари / 0

Оставите коментар