Partizan dovodi tri stranca?!

Napadač Valerij Božinov pred potpisom ugovora sa Partizanom. Crno-beli pregovaraju sa još dvojicom stranaca - ofanzivnim veznim i štoperom.

Fudbal 15.06.2015 | 15:00
Partizan dovodi tri stranca?!

Prelazni rok u Partizanu se zahuktava. Dan pre početka priprema, sve je izvesnije da će crno-beli pojačati pojedine linije tima i to strancima. Jedan bi trebalo da potpiše koliko danas ili u ponedelajk, kada i počinju pripreme "parnog valjka".

Prema saznanjima MONDA iz izvora u Humskoj, poznati napadač, Bugarin Valerij Božinov, sa kojim je Partizan pregovarao i pre tri godine, blizu je potpisa. Božinov bi trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor sa srpskim šampionom.

On je igračku afirnaciju ostvario u italijanskoj ligi (bio je član Fiorentine, Parme, Juventusa), igrao je i za Mančester siti... Proteklu sezonu, ovaj 29-godišnji napadač proveo je u Ternani i dao šest golova na 27 utakmica.

MONDO saznaje i da su u završnim fazama pregovori sa još dva stranca, kvalitetna, kako kaže naš izvor.

Jedan je ofanzivni vezni (može da igra i na desnoj i na levoj strani, kao i iza napadača), a drugi je levi štoper, koji "pravi razliku" na terenu. On bi mogao da dođe na pozajmicu, sa opcijom otkupa ugovora.

Komentari / 0

Ostavite komentar