Јарић оставио манекенку

Бивши кошаркаш је због притиска јавности напрасно прекинуо контакт са Душицом Спасић (23), с којом се љубио на плажи у Мајамију.

Забава 03.06.2015 | 08:28
Јарић оставио манекенку

Марко Јарић (36) је побеснео када је схватио да су папараци успели да га фотографишу са новом девојком. Десет дана касније одлучио је да раскине с њом, сазнаје „Блиц“.

- Марко се веома изненадио што је неко искористио његову необазривост и направио фотографије које су обишле свет. А кад су медији сазнали да је његова нова девојка манекенка Душица Спасић из Смедерева и о томе нашироко извештавали, одлучио је да прекине контакт с њом јер не жели да због тога буде у центру пажње - каже извор „Блица“ из Америке.

Додаје да је бивши кошаркаш разочаран зато што су родитељи лепе Смедеревке и њене најближе другарице јавно говорили о њиховом односу.

- Јасно му је да информације цуре из њеног окружења, јер његови пријатељи знају да он не воли да говори о приватном животу после развода од Адријане Лиме - каже извор.

Како сазнајемо, Душица пати због раскида јер се заљубила у Марка. Осим тога, тешко је поднела и интересовање медија за њихову везу.

- Она је престала да се бави манекенством и циљ јој је да постане архитекта, за шта се и школује у Америци. Веза са Марком десила јој се спонтано. О томе је разговарала само са сестрама и са две другарице и није јој био циљ да захваљујући Марку изађе из анонимности. Неутешна је што се све завршило на тако ружан начин - каже наш извор.

И сам Марко је бурно реаговао.

- Па зар нема важнијих вести него с ким Марко Јарић иде на плажу?! Мораш стварно да имаш досадан живот да би те тако нешто занимало - поручио је Јарић.

Душичина мајка: НИшта ми није рекла
Душичина мајка Добрила Савић каже да јој ћерка ништа није рекла о раскиду са Јарићем.
- Нисам знала ни када су започели везу, тако да не знам ни да су раскинули. Пажња медија повређује моје дете, али и нас - истиче она. Ј.В.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар