Jarić ostavio manekenku

Bivši košarkaš je zbog pritiska javnosti naprasno prekinuo kontakt sa Dušicom Spasić (23), s kojom se ljubio na plaži u Majamiju.

Zabava 03.06.2015 | 08:28
Jarić ostavio manekenku

Marko Jarić (36) je pobesneo kada je shvatio da su paparaci uspeli da ga fotografišu sa novom devojkom. Deset dana kasnije odlučio je da raskine s njom, saznaje „Blic“.

- Marko se veoma iznenadio što je neko iskoristio njegovu neobazrivost i napravio fotografije koje su obišle svet. A kad su mediji saznali da je njegova nova devojka manekenka Dušica Spasić iz Smedereva i o tome naširoko izveštavali, odlučio je da prekine kontakt s njom jer ne želi da zbog toga bude u centru pažnje - kaže izvor „Blica“ iz Amerike.

Dodaje da je bivši košarkaš razočaran zato što su roditelji lepe Smederevke i njene najbliže drugarice javno govorili o njihovom odnosu.

- Jasno mu je da informacije cure iz njenog okruženja, jer njegovi prijatelji znaju da on ne voli da govori o privatnom životu posle razvoda od Adrijane Lime - kaže izvor.

Kako saznajemo, Dušica pati zbog raskida jer se zaljubila u Marka. Osim toga, teško je podnela i interesovanje medija za njihovu vezu.

- Ona je prestala da se bavi manekenstvom i cilj joj je da postane arhitekta, za šta se i školuje u Americi. Veza sa Markom desila joj se spontano. O tome je razgovarala samo sa sestrama i sa dve drugarice i nije joj bio cilj da zahvaljujući Marku izađe iz anonimnosti. Neutešna je što se sve završilo na tako ružan način - kaže naš izvor.

I sam Marko je burno reagovao.

- Pa zar nema važnijih vesti nego s kim Marko Jarić ide na plažu?! Moraš stvarno da imaš dosadan život da bi te tako nešto zanimalo - poručio je Jarić.

Dušičina majka: NIšta mi nije rekla
Dušičina majka Dobrila Savić kaže da joj ćerka ništa nije rekla o raskidu sa Jarićem.
- Nisam znala ni kada su započeli vezu, tako da ne znam ni da su raskinuli. Pažnja medija povređuje moje dete, ali i nas - ističe ona. J.V.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar