Србија у финалу: У суботу ћу бити још боља, доводим Евровизију у Београд!

Теyа Дора као представница Србије у уторак увече с песмом "Рамонда" пласирала се у велико финале Евровизије, које ће се у суботу одржати у Малмеу.

Забава 08.05.2024 | 16:45
Србија у финалу: У суботу ћу бити још боља, доводим Евровизију у Београд!

Покупила је бројне симпатије гласача широм света и одушевила све како наступом, тако и певањем, а само неколико сати након што је себи обезбедила карту за финале, Теyа Дора је за Курир сумирала утиске са прве полуфиналне вечери.

- Пресрећна сам и све је толико лепо. Одмах сам звала маму, то ми је много значило да је чујем макар на неколико минута. После толико времена, Србија је прозвана као прва земља финалиста. Хвала много свима који су гласали. Ми као тим смо презадовољни и пресрећни што смо прозвани први. Толико је било лепо и то ми је јако важно. Хвала на свему. Потрудићу се да будем још боља у финалу и да следеће године ми организујемо Евровизију у Београду. Никад се не зна. Све је могуће. Силно верујем у то - рекла нам је узбуђена Теодора.

Evrovizija, Evrovizija 2024, Evrovizija 24, Teya DoraФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/РТС

Иначе, на конференцији за медије, која се одржала по завршетку прве полуфиналне вечери, наша представница у Шведској открила је да је извукла љубичасту траку за финале, што значи да продуценти бирају број под којим ће Теодора наступити у финалној ноћи 11. маја.

- Трачица је лила боје, симболично. Волела бих да добијем број који има везе са 1. Шта год да буде, то је то - рекла је она.

Уметница је истакла и да јој Констрактина подршка и долазак у Малме много значе, као и да је осетила да ће њени лични фаворити Хрватска, Словенија и Украјина проћи у финале, јер сматра да, што се тиче музике, има стварно добар укус.

Новинаре је занимао и како планира да проведе дан након што зна да наставља такмичење.

Teya DoraФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Ово је био тек почетак, сад идемо још јаче. Идемо на неко место, да издивљамо, да будемо најјачи! Нећу да причам много, али мислим да има шансе за све у овом моменту - истакла је она, али је признала и да није одгледала свој наступ:

- Нисам. Морам да погледам, да видим шта се десило. Ја бих ово све мењала. Велики сам перфекциониста (смех) - завршила је она.

(курир.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Дуско

12.05.2024 11:13

Браво за насу Српкињу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дусан

12.05.2024 11:16

И за Гркињу Израелку Норвезанку Спањкињу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето

13.05.2024 16:53

Како цеш довести Евровизију у Србију.Само се обрука.Ова такмичења треба " укинути" , свеједно је све намјештено.А пјесме НУЛА.