Хурем и Езел стижу у Црну Гору!

Један од водећих турских дизајнера Атил Кутоглу представиће 13. јуна испред зидина Старог града у Будви колекцију високе моде, а у публици ће бити неки од најпознатијих турских глумаца и препознатљиве личности из светског шоубизниса.

Забава 30.04.2015 | 11:39
Хурем и Езел стижу у Црну Гору!

Најављен је долазак Кенана Имирзалиоглуа који је глумио Езела у истоименој серији, Мерјем Узерли (Хурем из серије "Сулејман Величанствени”), Тамаре Еклстон , ћерке власника формуле, Џорџе Меј Џегер, кћерке Мика Џегера...

Атил Кутоглу приказаће будванској публици 60 женских и 20 мушких креација, а модел којим ће затворити ревију носиће Мерјем Узерли.

- Његове ревије приказиване су у Њујорку, Паризу, Милану, Дизелдорфу и Бечу. Бројне познате личности носе његове креације, а међу њима су европски краљевски парови, глумица Кетрин Зита Џонс и манекенка Наоми Кембел. Ово је први пут да Кутоглу има ревију у Црној Гори. Остало је још само неколико детаља око организације ревије које треба прецизирати - казала је за МНЕ магазин Оливера Милачић. власница агенције Фешн Монтенегро која је организатор догађаја.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар