Hurem i Ezel stižu u Crnu Goru!

Jedan od vodećih turskih dizajnera Atil Kutoglu predstaviće 13. juna ispred zidina Starog grada u Budvi kolekciju visoke mode, a u publici će biti neki od najpoznatijih turskih glumaca i prepoznatljive ličnosti iz svetskog šoubiznisa.

Zabava 30.04.2015 | 11:39
Hurem i Ezel stižu u Crnu Goru!

Najavljen je dolazak Kenana Imirzalioglua koji je glumio Ezela u istoimenoj seriji, Merjem Uzerli (Hurem iz serije "Sulejman Veličanstveni”), Tamare Eklston , ćerke vlasnika formule, Džordže Mej Džeger, kćerke Mika Džegera...

Atil Kutoglu prikazaće budvanskoj publici 60 ženskih i 20 muških kreacija, a model kojim će zatvoriti reviju nosiće Merjem Uzerli.

- Njegove revije prikazivane su u Njujorku, Parizu, Milanu, Dizeldorfu i Beču. Brojne poznate ličnosti nose njegove kreacije, a među njima su evropski kraljevski parovi, glumica Ketrin Zita Džons i manekenka Naomi Kembel. Ovo je prvi put da Kutoglu ima reviju u Crnoj Gori. Ostalo je još samo nekoliko detalja oko organizacije revije koje treba precizirati - kazala je za MNE magazin Olivera Milačić. vlasnica agencije Fešn Montenegro koja je organizator događaja.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar