Наставак расправе о измјенама Закона о експропријацији

Посланици Народне скупштине Републике Српске наставит ће данас засједање расправом о измјенама Закона о експропријацији.

Република Српска 16.04.2015 | 08:59
Наставак расправе о измјенама Закона о експропријацији

Измјенама Закона, којим је дефинисано да се рок за подношење захтјева ранијег власника експроприсане непокретности за поништење правоснажног рјешења о експропријацији, уколико нису изврешни знатнији радови на том објекту, повећава са три на десет година.

Законским рјешењима је дефинисано да се против акта о утврђивању општег интереса може покренути управни спор.

Биће разматран Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о судовима Републике Српске.

Посланици ће разматрати Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о обновљивим изворима енергије и ефикасној когенерацији.

На сједници ће бити разматран Приједлог програма рада Народне скупштине Републике Српске за ову годину и извјештај Министарства унутрашњих послова Републике Српске за прошлу годину.

Извор: Н1

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

геометар

16.04.2015 07:12

Досадашњи Закон о експропријацији који се треба данас мењати, направљен је за Павловића/Слобомир у Бијељини, а сада га треба вратити какав је био до тада, тј.око 1996/7 год. Приједлог тога тада новог закона радила је Републицка геодетска управа, са Јовом Мискином на челу, о чега се тада сиромах, сада пок. Јово добро обогатио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кокош

16.04.2015 13:48

То је због нафте у Обудовцу!Хахахахаха...!

ОДГОВОРИТЕ