Милану Калинићу се запалио ауто

Милан Калинић баш нема среће у саобраћају. Познатом водитељу и глумцу се јуче у току вожње запалио аутомобил марке БМW, и то насред Славије.

Забава 30.03.2015 | 08:06
Милану Калинићу се запалио ауто

Незгода се догодила око 13 часова код Карађорђевог парка, а Милановом брзом реакцијом избегнута је трагедија. Наиме, чим је приметио да куља дим из предњег дела аутомобила, Милан се зауставио и са својим псом одмах напустио возило. Док је гасио ватру, пришли су му непознати људи, који су му помогли да што пре стабилизује ситуацију. На лице места стигла је и полиција, која је извршила увиђај.

- Приметила сам аутомобил који је долазио из правца Аутокоманде, а који је димио. Из њега је изашао Милан Калинић, који је у рукама носио пса. Чим је отворио хаубу, створио се облак дима. Мислили смо да ће се аутомобил запалити. Њему су у помоћ притрчали људи и угасили ватру - прича наш извор.

Миланова супруга Сандра је с његовом мајком убрзо стигла на лице места. Обе су биле веома забринуте.Екипа Курира отишла је на лице места, где је затекла Милана с полицијом, али и са фановима с којима се фотографисао.

- Запалио ми се аутомобил. Срећом, све је прошло без већих последица, а и ви будите благи, напишите нешто лепо, немојте сад од овога да правите скандал - поручио је водитељ.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Тамо Далеко Бреее

30.03.2015 10:28

Зар је могуце бре да он јос има возацку дозволу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђуро

30.03.2015 13:17

ххх Легенда па њему ја неби дао ни бицикло да вози

ОДГОВОРИТЕ