Црногорска свадба вијека

Више од 700 људи веселило се са једним од најмоћнијих Црногораца на луксузном венчању.

Забава 29.03.2015 | 10:21
Црногорска свадба вијека

Ћерка Брана Мићуновића Андреа јуче се удала за Милоша Кустудића на спектакуларној свадби којој су поред државног врха Црне Горе присуствовале и неке од највећих естрадних звезда са Балкана.

Иако је Мићуновић говорио да спрема “скромно” славље, нису изостали епитети попут свадбе века а многи су јучерашње весеље у Бечићима коментарисали као највеће у Црној Гори.

Иако се нагађало да ће пут ка “Сплендиду” бити затворен, није било никакве блокаде, али фоторепортерима и бројним новинарима је било забрањено да приђу хотелу ближе од 60 метара. Све званице су одмах ишле у подземну гаражу, а највише аутомобила било је са никшићким таблицама где је Брано и рођен.

Такође, дошло је и пуно службених државних аутомобила са високим црногорским фунционерима. Међу њима је био и Светозар Маровић потпредседник ДПС-а. Дошао је у друштву супруге Ђурђина, ћерке Милене и зета Александра Богдановића, градоначелника Цетиња. Позивницу за свадбу имао је и Мило Ђукановић.

Госте су најпре дочекале хостесе, а потом младожењини родитељи и на крају Мићуновић и његов син Ђорђе. Како сазнајемо, венчање је мало каснило док све званице нису ушле. Иначе, у ресторану на другом спрату “Спленида”, где је весеље одржано било је места за 750 људи.

- На улазу је била невероватна гужва, јер су сви некако стигли у исто време. Иначе, све је било предивно. Сви су били одлично расположени, а млада је блистала. Највеселији је био њен брат. Као што су и најавили, младенци су први плес отплесали уз песму Сергеја Ћетковића. Он је потом отпевао и још неколико својих песама. Она је носила белу венчаницу са бисерима и кристалима, а он тегет одело. Андреа је узела Милошево презиме што је било пропраћено громким аплаузом - каже за “Блиц” један од сватова.

Иначе, сви запослени у хотелу су морали да оставе мобилне телефоне на рецепцији, а гости су замољени да слике не објављују на друштвеним мрежама.

Поносни отац

Међу званицама су били Цеца, њена деца и сестра Лидија, а друштво им је правила и породица Звездана Терзића. Такође, Мићуновић је угостио и Дејана Савићевића, Зорана Калезића, Мелину Џиновић, Мишу Мијатовића, Мирослава Илића, Ацу Лукаса, Славицу Ћуктераш, Биљану Сечивановић... а славље је потрајало до дубоко у ноћ.

Традиционални мени за госте
На свадбеном менију нашла су се традиционална јела националне кухиње. За предјело његушки сир и пршут са маслинама, кајмак и пецива, након тога супа или чорба са бареним и печеним месом и кромпиром, руска салата и сезонска салата. Главно јело било је печење са кромпиром, након чега се послужене торта, колачи, посластице и воће. Како је венчање организовано у време поста припремљени су и разни врхунски морски специјалитети.

Извор: Блиц

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

нн

29.03.2015 18:27

Не разумем зашто је ово вест или ми треба да се дивимо њиховим баханалијама !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саудијска Арабија

30.03.2015 00:28

Имају програм на енглеском те сам једном код маме гледала некакву серију гдје они глуме Русе. Зене као и те на слици изгорене косе, цупавих обрва и Пинокио-носеви. Сигурна сам да је ова Сауди свадба нахранила многа уста у богатој нам Црној Гори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дарија

30.03.2015 19:19

СВЕ НАЈБОЉЕ АНДРЕА .

ОДГОВОРИТЕ