Кејт Мидлтон показала да је нова Лејди Ди

Иако има живот из бајке, јер је буквално принцеза, Кате Миддлетон не мари много за богатство којим је окружена.

Забава 19.03.2015 | 07:20
Кејт Мидлтон показала да је нова Лејди Ди

Она може да купи коју год хаљину пожели, ма колико она коштала, али ова 33-годишња трудница се определила за хаљину мање познатог бренда АСОС која се продаје за цену од 63 долара.

Па, ако сте очекивали принцезу у скупоценим хаљинама које вреде на хиљаде долара, Кате Миддлетон није ваш тип принцезе, али многи су овај њен гест дочекали са одушевљењем.

Војвоткиња и супруга принца Wиллиама је толико очарала Британке да је ова хаљина распродата за мање од сат времена путем онлине наруџбина, а уредници сајта ове модне куће су поручили да ће до следеће недеље сашити још залиха ове хаљине како би сви заинтересовани могли да је купе.

Треба ли напоменути да ју је Кате носила приликом посете једном дечјем центру, где је, између осталог, на питање једне радознале волонтерке одговорила да ће се породити половином априла, најкасније крајем тог месеца.

Британци су познати по томе колико воле краљевску породицу, али оволико симпатија и љубави према једном члану ове породице нисмо видели још од Ладy Даине.

Извор: Трачара

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

нормалан ...

19.03.2015 07:01

Неце јој то опростити ни дозволити "свекар",то је опасно по одгој будуцих краљевцица...вец се поцео залити на њу и сина свог,...

ОДГОВОРИТЕ