Севе одбила главну улогу

Сплићанка одбила да игра у филму "Милионер у телу сиромаха". Сексепилна певачица јеистакла да није ни преговарала о улози и да је тренутно такви ангажмани не занимају.

Забава 14.03.2015 | 07:42
Севе одбила главну улогу

ХРВАТСКА поп звезда Северина Вучковић није прихватила главну улогу у филму "Милионер у телу сиромаха", босанскохерцеговачког режисера Енвера Пушке. Сексепилна певачица јеистакла да није ни преговарала о улози и да је тренутно такви ангажмани не занимају. Мада је и сам режисер најавио Северинино учешће у филму, њен менаџер Томислав Петровић тврди другачије.

- Разговарао сам са Пушком и рекао сам му да је ружно да се његови продуценти у медијима служе именима који са том причом немају никакве везе - рекао је Петровић. - Северина није ни добила понуду за улогу у том филму, нити је то интересује.

Главна улога у филму "Милионер у телу сиромаха" била је прво понуђена српској фолкерки Секи Алексић, али ју је онаодбила због промоције новог албума и приватних разлога.

Извор: Новости

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Тамо Далеко Бреее

14.03.2015 07:02

У сценарију није било активности на јахти.Ресице то бре Миланце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрмајјјјј

14.03.2015 20:29

ХОЋЕ ЕНВЕР ДА СМЈЕСТИ "пушку" ЗА НЕКУ НЕМОРАЛНУ УЛОГУ У СКОРОЈЕВИЋКОМ ФИЛМУ. ШТО ТУ УЛОГУ НЕ ПОНУДИ СЕЛМИ ИЛИ ХАНКИ, ШТО МУ ТРЕБА СЕКА ИЛИ СЕВЕ АКО ЈЕ НАМЈЕРА ДОБРА. НИ ПУШКА УВИЈЕК НЕ ОПАЛИ, КИСЕО ЈОЈ БАРУТ ПА ТУКНЕ.

ОДГОВОРИТЕ