Seve odbila glavnu ulogu

Splićanka odbila da igra u filmu "Milioner u telu siromaha". Seksepilna pevačica jeistakla da nije ni pregovarala o ulozi i da je trenutno takvi angažmani ne zanimaju.

Zabava 14.03.2015 | 07:42
Seve odbila glavnu ulogu

HRVATSKA pop zvezda Severina Vučković nije prihvatila glavnu ulogu u filmu "Milioner u telu siromaha", bosanskohercegovačkog režisera Envera Puške. Seksepilna pevačica jeistakla da nije ni pregovarala o ulozi i da je trenutno takvi angažmani ne zanimaju. Mada je i sam režiser najavio Severinino učešće u filmu, njen menadžer Tomislav Petrović tvrdi drugačije.

- Razgovarao sam sa Puškom i rekao sam mu da je ružno da se njegovi producenti u medijima služe imenima koji sa tom pričom nemaju nikakve veze - rekao je Petrović. - Severina nije ni dobila ponudu za ulogu u tom filmu, niti je to interesuje.

Glavna uloga u filmu "Milioner u telu siromaha" bila je prvo ponuđena srpskoj folkerki Seki Aleksić, ali ju je onaodbila zbog promocije novog albuma i privatnih razloga.

Izvor: Novosti

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Tamo Daleko Breee

14.03.2015 07:02

U scenariju nije bilo aktivnosti na jahti.Resice to bre Milance...

ODGOVORITE
Name

Drmajjjjj

14.03.2015 20:29

HOĆE ENVER DA SMJESTI "pušku" ZA NEKU NEMORALNU ULOGU U SKOROJEVIĆKOM FILMU. ŠTO TU ULOGU NE PONUDI SELMI ILI HANKI, ŠTO MU TREBA SEKA ILI SEVE AKO JE NAMJERA DOBRA. NI PUŠKA UVIJEK NE OPALI, KISEO JOJ BARUT PA TUKNE.

ODGOVORITE