Идентификовано тијело Бањалучанина

Марио Миклош (24) из Бањалуке, чији је нестанак пријављен 5. марта ове године, пронађен је мртав на Пониру код Бањалуке. Увиђајем је утврђено да на телу нема трагова насиља и да се младић највероватније смрзао.

Република Српска 11.03.2015 | 17:04
Идентификовано тијело Бањалучанина

Тело је јутрос око 9.30 часова у шуми пронашао мештанин Петар Ћурлић који је одмах о свему обавестио полицију.

- Секао сам дрва када сам у шуми, низ стрмину, приметио некакву одећу. Тек када сам пришао ближе схватио сам да је реч о човеку. На телу нисам уочио никакве повреде, али су око њега били видљиви трагови као да се сурвао низ падину.

- Траг је био дугачак неколико метара и деловало је као да је пао и зауставио се код једног камена. Једна ципела је била близу њега, док се друга налазила неколико метара изнад - испричао је Ћурлић.

Он каже да младић није давао знакове живота, а убрзо су стигли полиција и екипа Хитне помоћи која је, нажалост, само могла да констатује смрт младића.

У полицији наводе да је леш пребачен на Ново гробље у Бањалуци, где је извршена идентификација и препознавање.

- Полицијски службеници и дежурни мртвозорник констатовали су да се ту ради о задесној смрти и да у целом случају нема елемената кривичног дела. О свему је обавештено Окружно тужилаштво у Бањалуци и обдукција неће бити рађена - наводе у полицији.

Незванично сазнајемо да је Миклош имао одређених здравствених проблема и претпоставља се да је након нестанка лутао по Пониру и околним селима.

Извор: ПрессРС

 

Коментари / 0

Оставите коментар