Identifikovano tijelo Banjalučanina

Mario Mikloš (24) iz Banjaluke, čiji je nestanak prijavljen 5. marta ove godine, pronađen je mrtav na Poniru kod Banjaluke. Uviđajem je utvrđeno da na telu nema tragova nasilja i da se mladić najverovatnije smrzao.

Republika Srpska 11.03.2015 | 17:04
Identifikovano tijelo Banjalučanina

Telo je jutros oko 9.30 časova u šumi pronašao meštanin Petar Ćurlić koji je odmah o svemu obavestio policiju.

- Sekao sam drva kada sam u šumi, niz strminu, primetio nekakvu odeću. Tek kada sam prišao bliže shvatio sam da je reč o čoveku. Na telu nisam uočio nikakve povrede, ali su oko njega bili vidljivi tragovi kao da se survao niz padinu.

- Trag je bio dugačak nekoliko metara i delovalo je kao da je pao i zaustavio se kod jednog kamena. Jedna cipela je bila blizu njega, dok se druga nalazila nekoliko metara iznad - ispričao je Ćurlić.

On kaže da mladić nije davao znakove života, a ubrzo su stigli policija i ekipa Hitne pomoći koja je, nažalost, samo mogla da konstatuje smrt mladića.

U policiji navode da je leš prebačen na Novo groblje u Banjaluci, gde je izvršena identifikacija i prepoznavanje.

- Policijski službenici i dežurni mrtvozornik konstatovali su da se tu radi o zadesnoj smrti i da u celom slučaju nema elemenata krivičnog dela. O svemu je obavešteno Okružno tužilaštvo u Banjaluci i obdukcija neće biti rađena - navode u policiji.

Nezvanično saznajemo da je Mikloš imao određenih zdravstvenih problema i pretpostavlja se da je nakon nestanka lutao po Poniru i okolnim selima.

Izvor: PressRS

 

Komentari / 0

Ostavite komentar