Ужас! До јуче нинџа, а од сада касапин!

До данас Нинџа и беспоштедни ратник, а сада сурови касапин! Најнголан се извинио Матијелу за тешку повреду... „Никада нисам имао намеру да повредним некога“, поручио је Најнголан.

Фудбал 09.03.2015 | 13:00
Ужас! До јуче нинџа, а од сада касапин!

До јуче Нинџа и беспоштедни ратник који гине за екипу на терену, а сада сурови касапин! Комплетна светска фудбалска јавност осула је паљбу по Раџи Најнголану након шокантне повреде Федерика Матијела у данашњој утакмици између Кјева и Роме на Бентегодију, али он тврди да никаква намера није постојала.

Ипак, када се мало боље погледа снимак види се да су оба играча прилично несмотрено ишла на лопту, отвореним ђоном су кренули један ка другом, после чега је страдала нога младог везисте, који је у Верони на позајмици из торинског Јувентуса.

Темпераментни белгијски репрезентативац је познат по игри без пардона и својим бескупулозним стартовима, али је јасно да није имао ни најмању намеру да повреди талентованог играча Кјева.

„Никада нисам имао намеру да повредим некога. Јако ми је жао због тога, јер је он млад дечко, добро је радио. Будућност је још пред њим... Узео сам његов број и разговараћу са њим“, рекао је Најнголан после меча.

Федерико Матијело (19) био је члан готово свих млађих селекција Италије, а за Кјево је одиграо три утакмице у другом делу сезоне. У новембру прошле године забележио је и два наступа за Стару даму, против Лација и Парме, када је улазио са клупе.

Коментари / 0

Оставите коментар