Užas! Do juče nindža, a od sada kasapin!

Do danas Nindža i bespoštedni ratnik, a sada surovi kasapin! Najngolan se izvinio Matijelu za tešku povredu... „Nikada nisam imao nameru da povrednim nekoga“, poručio je Najngolan.

Fudbal 09.03.2015 | 13:00
Užas! Do juče nindža, a od sada kasapin!

Do juče Nindža i bespoštedni ratnik koji gine za ekipu na terenu, a sada surovi kasapin! Kompletna svetska fudbalska javnost osula je paljbu po Radži Najngolanu nakon šokantne povrede Federika Matijela u današnjoj utakmici između Kjeva i Rome na Bentegodiju, ali on tvrdi da nikakva namera nije postojala.

Ipak, kada se malo bolje pogleda snimak vidi se da su oba igrača prilično nesmotreno išla na loptu, otvorenim đonom su krenuli jedan ka drugom, posle čega je stradala noga mladog veziste, koji je u Veroni na pozajmici iz torinskog Juventusa.

Temperamentni belgijski reprezentativac je poznat po igri bez pardona i svojim beskupuloznim startovima, ali je jasno da nije imao ni najmanju nameru da povredi talentovanog igrača Kjeva.

„Nikada nisam imao nameru da povredim nekoga. Jako mi je žao zbog toga, jer je on mlad dečko, dobro je radio. Budućnost je još pred njim... Uzeo sam njegov broj i razgovaraću sa njim“, rekao je Najngolan posle meča.

Federiko Matijelo (19) bio je član gotovo svih mlađih selekcija Italije, a za Kjevo je odigrao tri utakmice u drugom delu sezone. U novembru prošle godine zabeležio je i dva nastupa za Staru damu, protiv Lacija i Parme, kada je ulazio sa klupe.

Komentari / 0

Ostavite komentar