Како се честита годишњица брака код Карића

Елена Караман Карић и њен супруг Југослав данас су прославили десет година брака, а дизајнерка ентеријера је доживела право изненађење!

Забава 04.03.2015 | 08:59
Како се честита годишњица брака код Карића

Њу је дочекала дневна соба препуна црвених ружа! Иако не можемо да их пребројимо, претпостављамо да их има 101, а пресрећна Елена решила је да се поред њих услика. “Десета годишњица! Тринаест година са мојом сродном душом…” написала је поред фотографије.Елена и Југослав заједно су 13 година, а имају сина Симона. 

Извор: Трачара

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

сандра

04.03.2015 08:19

Меније сваки дан годисњица брака. Не примам поклоне, али имам љубав И подрску свог мужа. Боримо се заједно у овом суром времену. Никад ме није изневјерио, несто ружно рекао.Имамо двоје дјеце И могу рећи сву срећу свијета, јер не тражим много. Сјећам се када ми је ( прије 12 година ) купио заручнички прстен, тада све паре дао ( имао 200 КМ ) а прстен костао 180 КМ И са 20 КМ живио до краја мјесеца. Молила сам га да то не ради, али није хтио. Мени такве ствари значе. Не завидим овој жени И лијепо је примити такав поклон, Али желим рећи да би мени и једна ружа имала исти значај као И 101, ако да права особа. Још ако у личности своје дјеце видим татине црте, е то је пун погодак. Поздрав за све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дебели

04.03.2015 09:52

То је лијепо ако имас за ста купит и ја би мојој тако несто купио само немам за ста просле године купио букет цвијеца ове це остат и без тога, сретно.

ОДГОВОРИТЕ