Kako se čestita godišnjica braka kod Karića

Elena Karaman Karić i njen suprug Jugoslav danas su proslavili deset godina braka, a dizajnerka enterijera je doživela pravo iznenađenje!

Zabava 04.03.2015 | 08:59
Kako se čestita godišnjica braka kod Karića

Nju je dočekala dnevna soba prepuna crvenih ruža! Iako ne možemo da ih prebrojimo, pretpostavljamo da ih ima 101, a presrećna Elena rešila je da se pored njih uslika. “Deseta godišnjica! Trinaest godina sa mojom srodnom dušom…” napisala je pored fotografije.Elena i Jugoslav zajedno su 13 godina, a imaju sina Simona. 

Izvor: Tračara

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

sandra

04.03.2015 08:19

Menije svaki dan godisnjica braka. Ne primam poklone, ali imam ljubav I podrsku svog muža. Borimo se zajedno u ovom surom vremenu. Nikad me nije iznevjerio, nesto ružno rekao.Imamo dvoje djece I mogu reći svu sreću svijeta, jer ne tražim mnogo. Sjećam se kada mi je ( prije 12 godina ) kupio zaručnički prsten, tada sve pare dao ( imao 200 KM ) a prsten kostao 180 KM I sa 20 KM živio do kraja mjeseca. Molila sam ga da to ne radi, ali nije htio. Meni takve stvari znače. Ne zavidim ovoj ženi I lijepo je primiti takav poklon, Ali želim reći da bi meni i jedna ruža imala isti značaj kao I 101, ako da prava osoba. Još ako u ličnosti svoje djece vidim tatine crte, e to je pun pogodak. Pozdrav za sve.

ODGOVORITE
Name

debeli

04.03.2015 09:52

To je lijepo ako imas za sta kupit i ja bi mojoj tako nesto kupio samo nemam za sta prosle godine kupio buket cvijeca ove ce ostat i bez toga, sretno.

ODGOVORITE