Меша се ''дружио'' са новинарима!

Селектор фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине Мехмед Баждаревић у петак се дружио с новинарима у сарајевском хотелу Европа.

Фудбал 28.02.2015 | 15:20
Меша се ''дружио'' са новинарима!

Популарни Меша у почетку је негодовао што су новинарске екипе жељеле да сниме догађај коментаришући како је то неформално дружење. Ипак, селектор нашег државног тима убрзо је промијенио став и дао колективну изјаву за медије.

"Најважније је да они који ће бити носиоци свега што нас чека у наредном периоду буду у најбољој форми", окупљеним новинарима и додао да је изузетно битно припремити се за наредну квалификациону утакмицу", казао је Баждаревић.

"На нама је да имамо што више информација пред прву утакмицу како би могли направити што бољи списак који ће ускоро бити објављен", додао је Меша.

Змајеви прву квалификациону утакмицу играју 28. марта на гостовању код Андоре, а како каже Меша, неће бити довољно времена да се пробају тактичке замисли.

"Имаћемо неколико дана да се што прије припремимо за ту утакмицу, а знамо колико је она важна" , казао је Меша.

Селектор је истакао да му је изуетрно драго што је напокон завршен избор свих његових помоћника. Подсјећамо, за тренера голмана одабран је Енвер Лугушић, док ће скаути репрезентације бити бивши репрезентативац Елвир Рахимић и бивши селектор младе репрезентације БиХ Бранимир Тулић.

Новинарима је Баждаревић поручио да добро раде свој посао и буду уз репрезентацију, а да ће играчи и стручни штаб, на челу с њим учинити све да врати ниво игре која је протеклих година красила репрезентацију БиХ. Након изјаве Баждаревић је разговарао с новинарима о побољшању односа између медија и селектора, репрезентацији, играчима,али и о одлуци Извршног одбора о смањењу броја клубова у Премијер лиги Босне и Херцеговине.

Тешко је не примјетити да бивши ас Жељезничара жели знатно приснији и слободнији однос са новинарима, него што је то био случај код прошлог селектора Сафета Сушића. Да ће сарадња на релацији новинари ­ селектор бити добра показало и данашње дружење.

Коментари / 0

Оставите коментар