Бати Живојиновићу обили кућу

Породична кућа славног глумца Бате Живојиновића у Кораћици под Космајем обијена је у четвртак, највероватније у поподневним сатима. Батина супруга Лула не зна да ли је нешто из куће однето, али је затекла "све живо испретурано", пишу "Вечерње новости".

Забава 27.02.2015 | 08:35
Бати Живојиновићу обили кућу

Вест о провали примила је око 18 часова и на позив полиције упутила се у Кораћицу, како би присуствовала увиђају.  - Читава кућа је испретурана, а да ли су провалници нешто и однели... још
не знам - казала је Лула Живојиновић за "Новости" у четвртак око 20 часова док је увиђај још трајао.

Она каже да јој је најважније да провалнике нису интересовале Батине награде, оне које су се чувале у овој кући. Две златне медаље, са Пулског фестивала.

- Једну је наменио Радославу Зеленовићу, али га је болест омела да му је и дарује - говори Батина супруга. - Обавезао је сина Миљка да то у његово име учини.

На питање да ли је Бата свестан шта се догодило, с обзиром на то да му је здравље животно нарушено, одговорила нам је:
- Не... Мада, понекад помислим да је свестан свега. И можда се пита: какво ли је ово дошло време.

Провалнике је, очигледно, занимало да у Кораћици у кући Живојиновића могу да нађу какву "вредност" што се може на брзину "утопити": новац, или какав накит.
- Нити смо то имали, нити имамо - каже Лула. - Мада, ни за чим више не бих ни зажалила. Борим се за Батин живот. Мислим на децу и унуке.

Ово је, нажалост, друга провала породичне куће Живојиновића у Кораћици. Друга, током протеких годину и по. У првој, провалници су однели трофејно оружје глумца, његово породично наслеђе, пишу "Новости".

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар