Северина га коштала милион евра?!

Ко је уходио малог Александра?

Забава 26.02.2015 | 15:59
Северина га коштала милион евра?!

Два мушкарца која су прошле године пратила Александра (3) и његову дадиљу, због којих је Северина Вучковић (42) позвала полицију у страху од отмице, јесу приватни детективи и, како открива Национал, запослени у фирми Клемм Сецуритy. Тај магазин поседује документе у којима стоји да је њих ангажовала адвокатска канцеларија Вељка Миљевића , али наручитеља праћења Државно судство није открило.

Отац детета Милан Поповић (49) тврди да с тим нема везе, али чињеница је да га Миљевић заступа у процесу који српски милионер води против бивше девојке.
Прво рочиште имаће почетком марта, а Милан ће на суду покушати да врати 308.000 еура, колико је, како тврди, уплаћивао Северини док су били у вези.

Поповић је мајци својег детета плаћао рате кредита за стан, лизинг за "тоуарег" који вози, рачуне за мобилни, али и шминку, као и спотове које је у то време снимала. То је био новац који јој је давао искључиво за њену каријеру. У то нису укључени скупи поклони које је добијала од Милана, као ни поклони за сина и алиментација од 15.000 куна (око 2.000 евра) коју плаћа сваког месеца.

Милан од бивше девојке сад тражи да му врати новац јер, како кажу његови пријатељи, није желео да буде њен банкомат, а сад се осећа искоришћено. Иако су дадиљу и сина пратили, остаје нејасно због чега су документи који откривају позадину највеће животне драме певачице "процурили" тек неколико дана пре парнице у којој почиње борба за Поповићев новац. Менаџер певачице Томислав Петровић уверен је да је Милан тај који је тражио да му прате сина.

- Колико сам ја упознат, истина је да су Вељко и Гордана Миљевић потписали тај уговор и да за то постоје писмени докази. Уговор је склопљен како би се пратила Северина, дадиља и дете те се, како су ми рекли, то са сигурношћу може потврдити. Осим тога, истина је да адвокат Миљевић већ заступа Поповића у спору који води против Северине, па он без његовог знања тај уговор није ни смео да потпише - сматра менаџер.

Адвокатско друштво Миљевић и партнери остаје без коментара на цео случај док не прође прво рочиште. Писало се да је Миланов адвокат Љубо Павасовић Висковић ангажовао људе који су уходили Севе и Александра.
- Смешно ми је то. Никад се не бих ангажовао по том питању. Заступам људе пред судом - одговорио је Павасовић.

Миљевић заступа Поповића у парници за повраћај новца
Адвокат Миљевић на загребачком Опћинском суду против Северине има заказано рочиште у марту због повратка 308.000 еура. Певачица је тражила изузимање јавности, али суд то није одобрио.

Што јој је плаћао?
- Рате кредита за стан (Севе има стан у Загребу и у Сплиту од 162 м2 за који је узела кредит од 372.600 франака).
- Видеопродукцију, снимање спотова, шминку и нове песме.
- Поправке у кући, намештај, рачуне за мобилни...

Пропутовали свет
- Милан је Северину приватним авионом водио на Малдиве, Кипар, у Мајами и Египат.
- Сат времена лета његовим авионом кошта 2000 еура.
- Плаћао јој је ручкове, боравак у скупим хотелима, а улагао је и у њену каријеру.

Оптужила га да не виђа дете
Кад је Милан Поповић сазнао да му прате сина, рекао је да је потресен. Није хтео о томе да разговара како не би Александра додатно доводио у опасност.
Био је забринут за сигурност детета и размишљао је да унајми обезбеђење. Певачица је полицији рекла да је њен бивши дечко знао да јој каже да би требало да има обезбеђење, те је могуће да је он ангажовао некога да је обилази како би га звала у помоћ.

Навела је и да постоји могућност да бивши дечко жели да је дискредитује, али да у то не жели да верује.
Северина се пре неколико дана обратила Центру за социјални рад тврдећи да Поповић није дошао по сина којег је имао право да види седам дана, као и да јој се није јавио. Отац детета то за сада није коментарисао. Судска битка између њих за старатељство над сином и даље траје јер је Милан уложио жалбу на број дана које сме да проведе с Александром. Певачица је затражила изузеће суткиње Марине Пармаћ Гарме јер је уверена да је приватно добра с Поповићевим адвокатом Павасовићем, који је то демантовао.

- Судију једва познајем - каже Павасовић.
Поповић је у неколико наврата истицао да му мајка њиховог детета не допушта да син остане с њим дуже него што му је одредио суд. Пожалио се да Александра мора да вози из Београда у Хрватску и кад има температуру, а за дете се брине дадиља, а не Северина која има наступе.
Милан је у вези са Северином био од 2011. до 2013. године (иако он тврди да је заправо трајало само пар месеци) и на њу је, како смо већ писали, потрошио око милион еура. Певачица је тражила да јој, док одржава трудноћу, компензује приходе које би остварила да је радила. Тако јој је Милан у неколико наврата на рачун исплатио по 50.000 еура.

- Она га је коштала папрено. У тих милион евра нису урачунати њихови заједнички свакодневни трошкови и путовања, које је он такође галантно плаћао. Северина је навикла на живот на високој нози, а Поповић јој је то омогућавао - рекао је извор близак пару.

Бизнисмен је певачици плаћао и режије за пентхоусе на загребачком Козјаку од 300 квадрата и на сплитском Жњану, гардеробу, али и песме. Поповић је плаћао и њен бенд који и кад не наступа с певачицом прима плату.
Платио јој је песму “Италиана”, чији спот је снимала и у његову родном Вршцу, а наводно и песму Харија Варешановића “Слаба на слабића”. Желео је да јој помогне око каријере и улагао је у њу. Куповао јој је песме које су постале велики хитови, а то јој је подигло и цену наступа.

Проблеми су настали кад је Милан престао да је финансира. Кад су се разишли, није му допуштала да виђа дете мимо судске одлуке према којој Александар може с њим да проведе два викенда и две среде у месецу. Поповић је тако у седам месеци потрошио 25.000 еура како би долазио у Загреб или Сплит да види сина. У ту цену укључен је смештај у хотелу с пет звездица и лет његовим приватним авионом. Само сат времена лета Милановом цесном кошта 2000 еура.

Извор: Блиц Пулс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

КОМЕНТАТОР

26.02.2015 21:54

Северина је све о себи рекла сеxи порнићем.......... Школски примјер спонзоруше, све је наплатила и то дебело, сад када је бивши дошао памети танко ће ка**ти...............

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ово је тузно

26.02.2015 23:35

Оно сто је било треба затворити. За вријеме везе она је давала сексуалне услуге, рекламу, а накрају родила је и дјете.

ОДГОВОРИТЕ