Ноле у „Чикашким перверзијама“

Српски тенисер Новак Ђоковић на свеопште изненађење и одушевљење публике појавио се као специјални гост представе „Чикашке перверзије“ током извођења у понедељак увече у Дому омладине Београда.

Забава 17.02.2015 | 12:30
Ноле у „Чикашким перверзијама“

Новак је са супругом Јеленом у публици пратио Чикашке перверзије, а пар је након представе посетио глумачку екипу коју чине Драган Гаги Јовановић, Бранка Пујић, Олга Одановић и Игор Ђорђевић.

Током дружења пала је идеја да се Новак неочекивано појави на бини у понедељак увече, последњег од четири распродата извођења Перверзија током фебруара.

Чикашке перверзије враћају се пред публику Дома омладине Београда 28. и 30. марта, а 13. и 14. марта биће у Позоришту младих у Новом Саду и 27. марта у Дому војске у Панчеву! Све мартовске представе почињу од 20:00.

Улазница за представе у Београду је 1.000 динара на благајни ДОБ-а, односно преко мреже „Евентим“. Информације о продаји улазница за Нови Сад и Панћево могу се наћи у Позоришту младих и Дому војске.

Чикашке перверзије, рађене по мотивима драме Дејвида Мемета Сексуалне перверзије у Чикагу, од премијере 1993. закључно до 2005. године уживале су континуирани статус хита ког је видело преко 200.000 позоришних посетилаца.

Гаги Јовановић је после скоро десет година паузе одлучио да врати публици у Перверзијама.

Извор: РТС

Коментари / 0

Оставите коментар