Nole u „Čikaškim perverzijama“

Srpski teniser Novak Đoković na sveopšte iznenađenje i oduševljenje publike pojavio se kao specijalni gost predstave „Čikaške perverzije“ tokom izvođenja u ponedeljak uveče u Domu omladine Beograda.

Zabava 17.02.2015 | 12:30
Nole u „Čikaškim perverzijama“

Novak je sa suprugom Jelenom u publici pratio Čikaške perverzije, a par je nakon predstave posetio glumačku ekipu koju čine Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević.

Tokom druženja pala je ideja da se Novak neočekivano pojavi na bini u ponedeljak uveče, poslednjeg od četiri rasprodata izvođenja Perverzija tokom februara.

Čikaške perverzije vraćaju se pred publiku Doma omladine Beograda 28. i 30. marta, a 13. i 14. marta biće u Pozorištu mladih u Novom Sadu i 27. marta u Domu vojske u Pančevu! Sve martovske predstave počinju od 20:00.

Ulaznica za predstave u Beogradu je 1.000 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže „Eventim“. Informacije o prodaji ulaznica za Novi Sad i Panćevo mogu se naći u Pozorištu mladih i Domu vojske.

Čikaške perverzije, rađene po motivima drame Dejvida Memeta Seksualne perverzije u Čikagu, od premijere 1993. zaključno do 2005. godine uživale su kontinuirani status hita kog je videlo preko 200.000 pozorišnih posetilaca.

Gagi Jovanović je posle skoro deset godina pauze odlučio da vrati publici u Perverzijama.

Izvor: RTS

Komentari / 0

Ostavite komentar