Протесна шетња - Правда за Дамјана

Више стотина становника Градишке, већином омладине, учествовало је данас у протестној шетњи тражечи правду за Дамјана. Скуп је организован поводом главног претреса у Основном суду поводом кобног напада на Дамјана Црномарковића, крајем прошле године у Новој Тополи.

Република Српска 02.02.2015 | 21:33
Протесна шетња - Правда за Дамјана

Подсјећамо, инцидент се догодио 14. децембра испред клуба "Скор" у Новој Тополи код Градишке, када је 17-годишњи малољетник са иницијалима Н.В. Црномарковића ударио флашом у главу. Он је након десет дана преминуо у Клиничком центру Бањалука.

Полиција је након напада ухапсила Н.В. (17) из Градишке због сумње да је тешко повриједио 20-годишњег суграђанина Дамјана Црномарковића. Послије једномјесечног притвора он је пуштен да се брани са слободе.

Учесници протеста, већином омладина и средњошколци су након шетње кроз град окупили се испред основног суда у Градишци.

Иначе, многи учесници овог протеста тврде да је Дамјан био узоран младић који није ничим изазвао напад. Они овим желе скренути пажњу правосуђу, полицији и другим органима да оштрије кажњавају сваки вид насилништва које све чешће доводи до трагедија и других тешких посљедица.

(БН ТВ)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ја

03.02.2015 07:39

Са овим цином је Н.В. сигурно добио на поклон цланску карту СНСД-оваца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГЛАВНИ ГРАД РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

03.02.2015 15:12

НЕМА ПРАВДЕ ДОК ЈЕ СНСД-е НА ВЛАСТИ! САУЦЕСЦЕ ПОРОДИЦИ ЦРНОМАРКОВИЦ И СЛАВА ДАМЈАНУ КОЈИ ЈЕ СТРАДАО НИ КРИВ НИ ДУЗАН.ТАКАВ ЈЕ ЗАКОН КОД ВЛАДАЈУЦЕ СТРУКТУРЕ СНСД-а УБИ,УКРАДИ,ЛАЗИ НА ДРУГОГА...ТО ЈЕ СИСТЕМ ПРАВДЕ И ВЛАДАВИНЕ МИЛОРАДА ДОДИКА И ЊЕГОВИХ ЦРВЕНИХ БАНДИ.НЕМА ПРАВДЕ ДОК ЈЕ ОН НА ВЛАСТИ И КОРУМПИРАНИ КРИМИНАЛЦИ.ЗАТО ЈЕ Н.В.ДОБИО СИГУРНО ЦЛАНСКУ КАРТУ СНСД-а. ТАКВИ СУ КРИМИНАЛЦИ ДОБРО ДОСЛИ МИЛОРАДУ ДОДИКУ КОЈИ ВЕЦ ТАЈНО УБИЈА СВОЈ СОПСТВЕНИ НАРОД КОЈ ИЗНА ЗА КРИМИНАЛ И КОРУПЦИЈУ КОЈУ СПРОВОДИ СНСД-е НА ЦЕЛУ МИЛОРАДА ДОДИКА И ЊЕГОВИХ КУМОВА.ОСТРО ОСУДУЈЕМ УБИСТВО СВАКОГ НЕДУЗНОГ ГРАДЈАНИНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ А ПОСЕБНО ДАМЈАНА ЦРНОМАРКОВИЦА КОЈИ ЈЕ ЛИСЕН ОВОЗЕМАЉСКОГ ЗИВОТА НИ КРИВ НИ ДУЗАН.СЛАВА МУ.СТИЦИ ЦЕ КАЗНА И ТОГ СТО ЈЕ ЗА УБИСТВО ДОБИО ЦЛАНСКУ КАРТУ КОРУМПИРАНОГ СНСД-а КОМЕ МОРА ДОЦИ КРАЈ ВЛАДАВИНЕ НЕПОТИЗМА И КОРУПЦИЈЕ!

ОДГОВОРИТЕ