Подигла кредит да купи пјесму!

Она већ дуго није убола неки велики хит због којег би скочила цена наступа , а песму коју је недавно чула веома јој се допала.

Забава 28.12.2014 | 20:18
Подигла кредит да купи пјесму!

Певачица Наташа Беквалац ових дана у великој економској кризи. Наиме, певачица је наводно подигла пре месеца подигла кредит како би купила песму која јој се допала, пише Курир.

Новосађанка није имала другог избора него јер је у последње време има више расхода него прихода, а хит јој је неопходан како би јој се подигла цена наступа на тржишту.
"Наташа много улаже у албум који ће се на пролеће наћи у продаји. Из тог разлога тезге које у последње време има не могу да покрију ни део трошкова. Она већ дуго није убола неки велики хит због којег би скочила цена наступа , а песму коју је недавно чула веома јој се допала и сматра да може да буде велики хит", рекао је извор.

Наташа жели сличне песме као што су њени ранији хитови "Никотин" и "Поново".

Извор: Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

понуда

28.12.2014 19:20

Нека додје код мене, имаће шта ручати а остало нека заборави и нека се смири.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

28.12.2014 22:33

Ако до сада ниси зарадила,сигурно нећеш ни садаГодине лете....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Залосно

29.12.2014 20:33

Најозбиљније могла сам јој написати дивну пјесму. У томе сам једино била запазена у Сведској. Да цујем ста она пјева па цу јој послати пјесму за дзаба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прогнаник из Бањалуке

31.12.2014 00:54

Написи ми песму, молила је и нисам знао да ли цу умети волео сам је тако лако а, тако сам теско то знао да показем а, онда одједном распоред младеза на њеним ледјима као тајна мапа показао ми је у коју звезду треба да се загледам.... и тако... ето ти песма, лудо једна Јахххх.... Са оваквом пјесмом би напунила сале

ОДГОВОРИТЕ