Podigla kredit da kupi pjesmu!

Ona već dugo nije ubola neki veliki hit zbog kojeg bi skočila cena nastupa , a pesmu koju je nedavno čula veoma joj se dopala.

Zabava 28.12.2014 | 20:18
Podigla kredit da kupi pjesmu!

Pevačica Nataša Bekvalac ovih dana u velikoj ekonomskoj krizi. Naime, pevačica je navodno podigla pre meseca podigla kredit kako bi kupila pesmu koja joj se dopala, piše Kurir.

Novosađanka nije imala drugog izbora nego jer je u poslednje vreme ima više rashoda nego prihoda, a hit joj je neophodan kako bi joj se podigla cena nastupa na tržištu.
"Nataša mnogo ulaže u album koji će se na proleće naći u prodaji. Iz tog razloga tezge koje u poslednje vreme ima ne mogu da pokriju ni deo troškova. Ona već dugo nije ubola neki veliki hit zbog kojeg bi skočila cena nastupa , a pesmu koju je nedavno čula veoma joj se dopala i smatra da može da bude veliki hit", rekao je izvor.

Nataša želi slične pesme kao što su njeni raniji hitovi "Nikotin" i "Ponovo".

Izvor: Blic

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

ponuda

28.12.2014 19:20

Neka dodje kod mene, imaće šta ručati a ostalo neka zaboravi i neka se smiri.

ODGOVORITE
Name

007

28.12.2014 22:33

Ako do sada nisi zaradila,sigurno nećeš ni sadaGodine lete....

ODGOVORITE
Name

Zalosno

29.12.2014 20:33

Najozbiljnije mogla sam joj napisati divnu pjesmu. U tome sam jedino bila zapazena u Svedskoj. Da cujem sta ona pjeva pa cu joj poslati pjesmu za dzaba.

ODGOVORITE
Name

Prognanik iz Banjaluke

31.12.2014 00:54

Napisi mi pesmu, molila je i nisam znao da li cu umeti voleo sam je tako lako a, tako sam tesko to znao da pokazem a, onda odjednom raspored mladeza na njenim ledjima kao tajna mapa pokazao mi je u koju zvezdu treba da se zagledam.... i tako... eto ti pesma, ludo jedna Jahhhh.... Sa ovakvom pjesmom bi napunila sale

ODGOVORITE