Званично: Луковић завршава каријеру у Звезди!

Александар Луковић је и дефинитивно ново Звездино појачање. У петак у преподневним часовима је утаначио све детаље уговора са управом црвено-белих и потписао уговор на две и по године.

Фудбал 12.12.2014 | 18:20
Званично: Луковић завршава каријеру у Звезди!

На тај начин је Звезда добила значајно појачање и играча око кога може да гради тим на дуге стазе, док је Луковић тиме још једном потврдио да жели да заврши каријеру у Звезди у којој је поникао и формирао се као играч. Притом је постигнут и начелан договор да по завршетку каријере Луковић остане у клубу.

Он практично целу јесењу полусезону тренира са Звездом па већ добро познаје саиграче и рад тренера Лалатовића и за очекивати је да се лако и брзо адаптира на такмичарске мечеве. Иако није исто када се само тренира и играју мечеви, дефанзивцима је ипак једноставније да се врате у "такмичарски живот" па тренер Лалатовић неће имати никаквих проблема што се тога тиче.

Наравно, са Луковић ће Звездина одбрана добити много на чврстини, али он је један од играча са којима Лалатовић рачуна да значајно убрза игру, обзиром да може због одличне техника да изнесе лопту и укључи се у игру. Не би требало да буде изненађење да Луковић понесе и капитенску траку ако клуб напусти Дарко Лазовић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Таса

13.12.2014 20:14

Одлицан играц и јос бољи цовек. Одлицан потез за звезду. Срецно Луне!

ОДГОВОРИТЕ