Zvanično: Luković završava karijeru u Zvezdi!

Aleksandar Luković je i definitivno novo Zvezdino pojačanje. U petak u prepodnevnim časovima je utanačio sve detalje ugovora sa upravom crveno-belih i potpisao ugovor na dve i po godine.

Fudbal 12.12.2014 | 18:20
Zvanično: Luković završava karijeru u Zvezdi!

Na taj način je Zvezda dobila značajno pojačanje i igrača oko koga može da gradi tim na duge staze, dok je Luković time još jednom potvrdio da želi da završi karijeru u Zvezdi u kojoj je ponikao i formirao se kao igrač. Pritom je postignut i načelan dogovor da po završetku karijere Luković ostane u klubu.

On praktično celu jesenju polusezonu trenira sa Zvezdom pa već dobro poznaje saigrače i rad trenera Lalatovića i za očekivati je da se lako i brzo adaptira na takmičarske mečeve. Iako nije isto kada se samo trenira i igraju mečevi, defanzivcima je ipak jednostavnije da se vrate u "takmičarski život" pa trener Lalatović neće imati nikakvih problema što se toga tiče.

Naravno, sa Luković će Zvezdina odbrana dobiti mnogo na čvrstini, ali on je jedan od igrača sa kojima Lalatović računa da značajno ubrza igru, obzirom da može zbog odlične tehnika da iznese loptu i uključi se u igru. Ne bi trebalo da bude iznenađenje da Luković ponese i kapitensku traku ako klub napusti Darko Lazović.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Tasa

13.12.2014 20:14

Odlican igrac i jos bolji covek. Odlican potez za zvezdu. Srecno Lune!

ODGOVORITE