На шта спаде Ливерпул - исмевају га Швајцарци!

Базелу није било довољно што је елиминисао Црвене из Лиге шампиона, него их је и додатно поткачио!

Фудбал 11.12.2014 | 08:00
На шта спаде Ливерпул - исмевају га Швајцарци!

Базел је смрт за Енглезе! Првак Швајцарске још једном је одушевио Европу, преко Ливерпула се докопао осмине финала Лиге шампиона и наставио чудесну серију успеха у дуелима са клобовима из Премијер лиге.

А пролеће 2013. Базел је на једанаестерце (4:4 после две утакмице) елиминисао Тотенхем и пласирао се у полуфинале Лиге Европе, где га је сачекао каснији освајач Челси, међутим дуплим победама у том двомечу (2:1, 3:1) Плавци су само разљутили Сајџије, па су им дуг вратили у експренсом року, јер су на јесен исте године, на Стамфорд бриџу у групној фази Лиге шампиона славили са изненађујућих 2:1.

Ове године су дошли главе Ливерпулу (1:0 код куће, 1:1 на страни), што је инспирисало људе који уређују званичан Инстаграм профил Базела да објаве карикатру на којој фудбалери Челсија и Тотенхема носе на раменима рањеника са Енфилда коме се после елиминације из групне фазе врти у глави.

Ето на шта је спао чувени клуб и петоструки шампион Европе... Додуше, изгледа да су Швајцарци схватили да су претерали, па су ову карикатуру током јутра уклонили са званичног Инстаграм профила.

Коментари / 0

Оставите коментар