Na šta spade Liverpul - ismevaju ga Švajcarci!

Bazelu nije bilo dovoljno što je eliminisao Crvene iz Lige šampiona, nego ih je i dodatno potkačio!

Fudbal 11.12.2014 | 08:00
Na šta spade Liverpul - ismevaju ga Švajcarci!

Bazel je smrt za Engleze! Prvak Švajcarske još jednom je oduševio Evropu, preko Liverpula se dokopao osmine finala Lige šampiona i nastavio čudesnu seriju uspeha u duelima sa klobovima iz Premijer lige.

A proleće 2013. Bazel je na jedanaesterce (4:4 posle dve utakmice) eliminisao Totenhem i plasirao se u polufinale Lige Evrope, gde ga je sačekao kasniji osvajač Čelsi, međutim duplim pobedama u tom dvomeču (2:1, 3:1) Plavci su samo razljutili Sajdžije, pa su im dug vratili u eksprensom roku, jer su na jesen iste godine, na Stamford bridžu u grupnoj fazi Lige šampiona slavili sa iznenađujućih 2:1.

Ove godine su došli glave Liverpulu (1:0 kod kuće, 1:1 na strani), što je inspirisalo ljude koji uređuju zvaničan Instagram profil Bazela da objave karikatru na kojoj fudbaleri Čelsija i Totenhema nose na ramenima ranjenika sa Enfilda kome se posle eliminacije iz grupne faze vrti u glavi.

Eto na šta je spao čuveni klub i petostruki šampion Evrope... Doduše, izgleda da su Švajcarci shvatili da su preterali, pa su ovu karikaturu tokom jutra uklonili sa zvaničnog Instagram profila.

Komentari / 0

Ostavite komentar