Видео: Бога ми, уме Рурк да бије и у 62.!

Ово није "Роки 4", ово се заиста догодило..."Реалитy" римејк чувеног четвртог дела "Рокија" догодио се у петак увече у Москви.

Остали спортови 29.11.2014 | 13:30
Видео: Бога ми, уме Рурк да бије и у 62.!

Улогу Силвестера Сталонеа, који је пред московском публиком некако победио Ивана Драга и заслужио овације објективне руске публике (иако је то било немогуће у реалности), узео је други глумац - Мики Рурк.

А, меч је био прави и противник је био прави.

Контроверзни глумац, који је паралелно са холивудском каријером од 1973. године боксовао што у аматерском што у профи рингу, прихватио је понуду да се у 62. години врати у ринг и, на стадиону "Лужњики" у Москви, нокаутирао је Елиота Сејмура из Сједињених Држава, док је маса викала: "Миша, Миша, Миша".

Рурк, звезда филмова "Метак", "Град Греха", "Девет и по недеља", "Вечера", "Рвач" и многих других, нокаутирао је знатно млађег, али недораслог противника у другој рунди, што је публику довело до делиријума.
Сви су знали да присуствују вероватно последњем мечу глумца, који је и током боксерске и током глумачке каријере имао успона и падова, финансијских колапса, емотивних сломова, епизода са дрогом и алкохолом.

Али, када је ове вечери Рурк, већ полако декица, скинуо огртач и указао се у рингу го до појаса, свима је било јасно да је овај нарочити Американац рођен давне 1952. године у топ форми, с обзиром на године и све што је иза њега- Без трунке сала, Рурк је ушао у жестоку размену са 33 године млађим Сејмуром и бацио га на под рано, свестан веровартно да дуже од три, четири рунде неће ни сам издржати.

Стари добри Мик, још је ту, још је забаван.

Коментари / 0

Оставите коментар