Video: Boga mi, ume Rurk da bije i u 62.!

Ovo nije "Roki 4", ovo se zaista dogodilo..."Reality" rimejk čuvenog četvrtog dela "Rokija" dogodio se u petak uveče u Moskvi.

Ostali sportovi 29.11.2014 | 13:30
Video: Boga mi, ume Rurk da bije i u 62.!

Ulogu Silvestera Stalonea, koji je pred moskovskom publikom nekako pobedio Ivana Draga i zaslužio ovacije objektivne ruske publike (iako je to bilo nemoguće u realnosti), uzeo je drugi glumac - Miki Rurk.

A, meč je bio pravi i protivnik je bio pravi.

Kontroverzni glumac, koji je paralelno sa holivudskom karijerom od 1973. godine boksovao što u amaterskom što u profi ringu, prihvatio je ponudu da se u 62. godini vrati u ring i, na stadionu "Lužnjiki" u Moskvi, nokautirao je Eliota Sejmura iz Sjedinjenih Država, dok je masa vikala: "Miša, Miša, Miša".

Rurk, zvezda filmova "Metak", "Grad Greha", "Devet i po nedelja", "Večera", "Rvač" i mnogih drugih, nokautirao je znatno mlađeg, ali nedoraslog protivnika u drugoj rundi, što je publiku dovelo do delirijuma.
Svi su znali da prisustvuju verovatno poslednjem meču glumca, koji je i tokom bokserske i tokom glumačke karijere imao uspona i padova, finansijskih kolapsa, emotivnih slomova, epizoda sa drogom i alkoholom.

Ali, kada je ove večeri Rurk, već polako dekica, skinuo ogrtač i ukazao se u ringu go do pojasa, svima je bilo jasno da je ovaj naročiti Amerikanac rođen davne 1952. godine u top formi, s obzirom na godine i sve što je iza njega- Bez trunke sala, Rurk je ušao u žestoku razmenu sa 33 godine mlađim Sejmurom i bacio ga na pod rano, svestan verovartno da duže od tri, četiri runde neće ni sam izdržati.

Stari dobri Mik, još je tu, još je zabavan.

Komentari / 0

Ostavite komentar