Лалатовић: Ја сам крив за 2. мјесто!

Тренер Црвене звезде преузео пуну одговорност за шест бодова заостатка за Партизаном. Сликовито је описао колико ће новца клуб исплатити Гжегоржу Броновицком.

Фудбал 28.11.2014 | 17:00
Лалатовић: Ја сам крив за 2. мјесто!

Утакмицом против ОФК Београда у суботу, фудбалери Црвене звезде покушаће да прекину голгетерски пост и победе после неколико кола. Последњи пут су два пута узастопно у првенству играли 0:0 давне 1983. године.

Без Луке Јовића и још неколико повређених играча, тим Ненада Лалатовића припрема се за мини градски дерби, у којем се победа намеће као апсолутни приоритет. Ипак...

"Не гледамо све тако црно иако није све баш како треба", рекао је тренер Звезде у петак поподне новинарима на "Маракани".

Неизвесно је да ли ће наступити и Ђорђе Ракић, суспендовани су Богдан Планић и Никола Мијаиловић, а од раније су повређени Вукан Савићевић, Данијел Аврамовски и Марко Петковић. Прилично незавидна ситуација, коју додатно отежава и поглед на табелу, на којој шампион заостаје за Партизаном шест бодова.

"Ја сам кривац што је Звезда друга, али нека сам други. Са овим младим тимом бих био први да смо дали гол из много великих шанси које смо пропустили. Преузимам кривицу за све што није добро, али ми је драго што сам дао шансу великом броју младих играча на којима ће Звезда моћи да профитира", рекао је Лалатовић.

Прочитајте све парове 14. кола Јелен Суперлиге.

Још једном се осврћући на урађено од почетка сезоне, тренер Звезде констатовао је сликовито:

"Чини се да и не би било лоше да смо пре четири године отишли у четврту лигу. Дуг је у међувремену само растао...

"Можда не би било лоше да смо пре четири године отишли у четврту лигу. Овако је дуг само растао… Сада Броновицком дајемо 840.00 евра, а не знам која је то управа радила. Ова није. Актуелна генерација играча Црвене звезде живела би од тог новца годину дана".

Црвена звезда је средином новембра исплатила пољском фудбалеру скоро половину дуга који је настао након што је он напустио "Маракану". На рачун му је уплатила 400.000 евра, а преосталих 440.000 мораће да му исплати до 15. јануара.

Коментари / 0

Оставите коментар