Lalatović: Ja sam kriv za 2. mjesto!

Trener Crvene zvezde preuzeo punu odgovornost za šest bodova zaostatka za Partizanom. Slikovito je opisao koliko će novca klub isplatiti Gžegoržu Bronovickom.

Fudbal 28.11.2014 | 17:00
Lalatović: Ja sam kriv za 2. mjesto!

Utakmicom protiv OFK Beograda u subotu, fudbaleri Crvene zvezde pokušaće da prekinu golgeterski post i pobede posle nekoliko kola. Poslednji put su dva puta uzastopno u prvenstvu igrali 0:0 davne 1983. godine.

Bez Luke Jovića i još nekoliko povređenih igrača, tim Nenada Lalatovića priprema se za mini gradski derbi, u kojem se pobeda nameće kao apsolutni prioritet. Ipak...

"Ne gledamo sve tako crno iako nije sve baš kako treba", rekao je trener Zvezde u petak popodne novinarima na "Marakani".

Neizvesno je da li će nastupiti i Đorđe Rakić, suspendovani su Bogdan Planić i Nikola Mijailović, a od ranije su povređeni Vukan Savićević, Danijel Avramovski i Marko Petković. Prilično nezavidna situacija, koju dodatno otežava i pogled na tabelu, na kojoj šampion zaostaje za Partizanom šest bodova.

"Ja sam krivac što je Zvezda druga, ali neka sam drugi. Sa ovim mladim timom bih bio prvi da smo dali gol iz mnogo velikih šansi koje smo propustili. Preuzimam krivicu za sve što nije dobro, ali mi je drago što sam dao šansu velikom broju mladih igrača na kojima će Zvezda moći da profitira", rekao je Lalatović.

Pročitajte sve parove 14. kola Jelen Superlige.

Još jednom se osvrćući na urađeno od početka sezone, trener Zvezde konstatovao je slikovito:

"Čini se da i ne bi bilo loše da smo pre četiri godine otišli u četvrtu ligu. Dug je u međuvremenu samo rastao...

"Možda ne bi bilo loše da smo pre četiri godine otišli u četvrtu ligu. Ovako je dug samo rastao… Sada Bronovickom dajemo 840.00 evra, a ne znam koja je to uprava radila. Ova nije. Aktuelna generacija igrača Crvene zvezde živela bi od tog novca godinu dana".

Crvena zvezda je sredinom novembra isplatila poljskom fudbaleru skoro polovinu duga koji je nastao nakon što je on napustio "Marakanu". Na račun mu je uplatila 400.000 evra, a preostalih 440.000 moraće da mu isplati do 15. januara.

Komentari / 0

Ostavite komentar