Ханка Палдум сина избацила из куће

У ексклузивној исповести босанска ‘краљица севдаха’ говори о дугогодишњој борби са зависношћу њеног сина Мирзада. Проблеми су кренули кад се вратио из Немачке

Забава 23.11.2014 | 13:55
Ханка Палдум сина избацила из куће

Не могу више, уморна сам од свега. Мирзада сам избацила из куће. Душа ме боли због тога, али немам другог избора, рекла је Ханка Палдум (58).

Сарајевска певачица поново проживљава најтеже тренутке јер јој је син Мирзад Бркић (29) опет завршио у полицији. У претресу аутомобила у Сарајеву полицајци су код њега пронашли пиштољ и пакетић хероина.

- Трудим се да га доведем на прави пут, али ми то никако не полази за руком. Борила сам се и још се борим, али сад не желим да га видим док не оде опет на лечење. Мирзад није злато од детета и тога сам свесна. Али има својих квалитета и син ми је. Волим га - говори тужна певачица.

Након што је Мирзад надрогиран амфетаминима својим теренцем прегазио три жене на станици аутобуса и тешко их повредио, суд му је одредио обавезно лечење. Брижна мајка га је послала на одвикавање у најбољу немачку клинику.

- Док је био у Немачкој, све је кренуло набоље. Радио је и није било никаквих проблема, а затим се изненада вратио у Сарајево због девојке. Изгубио је главу за њом. То је јако бурна веза. Стално раскидају и мире се – рекла је Ханка.

Певачица додаје како је покушала да буде строга, али и то јој није помогло код сина. Што год да је радила, каже, до Мирзе није могла да допре. Жели да поново оде на лечење, али он неће. Мирзад је, каже певачица, био емотивно и драго дете.

- У нашој улици нико ни једну ружну реч о њему није рекао. И ево шта је живот. Јад и невоља. Учинила сам све што је у мојој моћи, па то би свака мајка урадила за свог сина, али док он сам не одлучи помоћи, ништа ја ту, као што сте видели, не могу да урадим- немоћно говори “краљица севдаха”.

Додаје да за проблеме не жели да криви друштво, брз начин живота и поремећен систем вредности, него ће се наставити борити за сина.

- Желим да се Мирзад прими књиге и заврши факултет, а не да иде у овом, лошем смеру – закључила је Ханка.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Ибро

23.11.2014 14:42

Уопште се нијесам изненадио !Многа дјеца естрадних личности и политичара су дебело загризла у криминал !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

23.11.2014 14:57

Не дај се краљице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

23.11.2014 16:39

Даш му све нема никаквих обавеза и то је то, шта друго очекивати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кобац

23.11.2014 17:20

Нема другог избора или ће доћи до памети или ће се наћи у каналу сам себи судбину кроји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко

23.11.2014 17:23

Ма проци це њега то, цим се заљуби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

баја

23.11.2014 18:53

Каква мајка такав син

ОДГОВОРИТЕ