Гибралтарци: Ако Нијемци дају мање од 7, побиједили смо!

''На крају крајева, макар ћемо имати прилику да разменимо дресове са Немцима’’, скромно истиче Џордан Перез.

Фудбал 14.11.2014 | 20:15
Гибралтарци: Ако Нијемци дају мање од 7, побиједили смо!

Голман државице са југа Пиринеја је реалан! Џордан Перез уочи меча своје репрезентације Гибралтара против Немачке свестан је да су Панцери далеко квалитетнија екипа и да ће сматрати успехом сваки пораз који не подразумева седам примљених голова.

Перез који егзистенцију обезбеђује радећи као ватрогасац истиче да му је велика част што ће се суочити са немачким звездама и скроман је у својим предвиђањима.
’’Мање од седам примљених голова сматраћу победом! Способни су да постигну 20, само ако желе. Улазе у овај меч након ремија и пораза и желеће да поправе гол разлику која је јако важна. Ово ће за нас бити највећи изазов у историји’’, каже голман Гибралтара.

Симпатични чувар мреже на духовит начин коментарише и аутогол који је постигао у претходном колу када је његова репрезентација поражена од Републике Ирске (0:7).
’’То је био сјајан гол, најбољи који сам постигао у каријери. Надам се да ћемо и данас успети да затресемо мрежу, али овога пута мрежу Немаца. На крају крајева, макар ћемо имати прилику да разменимо дресове са Немцима’’, додаје Перез.

Победа Немачке се не доводи у питање, али хоће ли Гибралтар доживети катастрофу?

Коментари / 0

Оставите коментар