Gibraltarci: Ako Nijemci daju manje od 7, pobijedili smo!

''Na kraju krajeva, makar ćemo imati priliku da razmenimo dresove sa Nemcima’’, skromno ističe Džordan Perez.

Fudbal 14.11.2014 | 20:15
Gibraltarci: Ako Nijemci daju manje od 7, pobijedili smo!

Golman državice sa juga Pirineja je realan! Džordan Perez uoči meča svoje reprezentacije Gibraltara protiv Nemačke svestan je da su Panceri daleko kvalitetnija ekipa i da će smatrati uspehom svaki poraz koji ne podrazumeva sedam primljenih golova.

Perez koji egzistenciju obezbeđuje radeći kao vatrogasac ističe da mu je velika čast što će se suočiti sa nemačkim zvezdama i skroman je u svojim predviđanjima.
’’Manje od sedam primljenih golova smatraću pobedom! Sposobni su da postignu 20, samo ako žele. Ulaze u ovaj meč nakon remija i poraza i želeće da poprave gol razliku koja je jako važna. Ovo će za nas biti najveći izazov u istoriji’’, kaže golman Gibraltara.

Simpatični čuvar mreže na duhovit način komentariše i autogol koji je postigao u prethodnom kolu kada je njegova reprezentacija poražena od Republike Irske (0:7).
’’To je bio sjajan gol, najbolji koji sam postigao u karijeri. Nadam se da ćemo i danas uspeti da zatresemo mrežu, ali ovoga puta mrežu Nemaca. Na kraju krajeva, makar ćemo imati priliku da razmenimo dresove sa Nemcima’’, dodaje Perez.

Pobeda Nemačke se ne dovodi u pitanje, ali hoće li Gibraltar doživeti katastrofu?

Komentari / 0

Ostavite komentar