И Роналдо помјера границе!

Кристијано Роналдо бриљира ове сезоне, постигао је већ 20 голова, а у среду увече је први пут погодио и на Енфилду.

Фудбал 23.10.2014 | 21:50
И Роналдо помјера границе!

Португалац је фантастичним поготком покренуо Реал ка лаганој победи, а када је напуштао терен догодило се нешто што није уобичајено за играче који су некад играли за Манчестер Јунајтед.

Најбољи фудбалер света, који је шест година провео на Олд Трафорду, испраћен је са Енфилда аплаузом навијача Ливерпула. Овај гест може да се пореди још једино са аплаузом који је Роналдоњо добио на Бернабеуу.

"Било је посебно. Мој први гол на ’Енфилду’, веома сам срећан. Невероватно. Знали смо да је ’Енфилд’ тежак терен, али смо одиграли фантастично прво полувреме и заслужили да победимо. Не оптерећујем се о рекорду Лиге шампиона, знам да ћу га оборити. Лионел Меси и ја смо веома близу, али је најбитније да тим има девет бодова“, рекао је Роналдо, којем је и Брендан Роџерс честитао када је напуштао игру.

Португалац је стигао до 70. гола у Лиги шампиона, још два су му потребна да обори рекорд легенде његовог клуба Раула Гонсалеса Бланка.

Роналдо је био стрелац у десетом узастопном мечу, ако погоди и у суботу у Ел Класику са Барселоном, обориће још један рекорд, овај пут лични.

Коментари / 0

Оставите коментар