I Ronaldo pomjera granice!

Kristijano Ronaldo briljira ove sezone, postigao je već 20 golova, a u sredu uveče je prvi put pogodio i na Enfildu.

Fudbal 23.10.2014 | 21:50
I Ronaldo pomjera granice!

Portugalac je fantastičnim pogotkom pokrenuo Real ka laganoj pobedi, a kada je napuštao teren dogodilo se nešto što nije uobičajeno za igrače koji su nekad igrali za Mančester Junajted.

Najbolji fudbaler sveta, koji je šest godina proveo na Old Trafordu, ispraćen je sa Enfilda aplauzom navijača Liverpula. Ovaj gest može da se poredi još jedino sa aplauzom koji je Ronaldonjo dobio na Bernabeuu.

"Bilo je posebno. Moj prvi gol na ’Enfildu’, veoma sam srećan. Neverovatno. Znali smo da je ’Enfild’ težak teren, ali smo odigrali fantastično prvo poluvreme i zaslužili da pobedimo. Ne opterećujem se o rekordu Lige šampiona, znam da ću ga oboriti. Lionel Mesi i ja smo veoma blizu, ali je najbitnije da tim ima devet bodova“, rekao je Ronaldo, kojem je i Brendan Rodžers čestitao kada je napuštao igru.

Portugalac je stigao do 70. gola u Ligi šampiona, još dva su mu potrebna da obori rekord legende njegovog kluba Raula Gonsalesa Blanka.

Ronaldo je bio strelac u desetom uzastopnom meču, ako pogodi i u subotu u El Klasiku sa Barselonom, oboriće još jedan rekord, ovaj put lični.

Komentari / 0

Ostavite komentar