'Орлићи' спремни за бараж и Шпанце

Млада репрезентација Србије у петак игра прву утакмицу баража против Шпаније. Селектор Ћурчић каже да ће много тога зависити од почетка утакмице у Јагодини.

Фудбал 09.10.2014 | 23:30
'Орлићи' спремни за бараж и Шпанце

Селектор младе фудбалскерепрезентације Србије Радован Ћурчић сматра да ће уводни моменти утакмице са Шпанијом бити најбитнији за њенкрајњи исход.

"Ако у тих првих десетак минута будемо добро почели утакмицу, сигурно да ће нам бити лакше како утакмица буде одмицала", рекао јеЋурчић новинарима пред почетак тренинга у Јагодини.

Млада репрезентација тренирала је данас на Градском стадиону уЈагодини, на коме ће сутра од 17.00 бити одржана баражна утакмицабаража за Европско првенство 2015. године.

Ћурчић је рекао и да је важно да тим има активан резултат штодуже јер би то психолошки веома добро утицало на екипу српскефудбалске репрезентације.

"Чекаћемо своје тренутке да покушамо да угрозимо гол Шпаније. Искрено се надам да ћемо са овом екипом са којом ћемо сутра изаћи бити опасни по њихов гол. Дужност и обавеза је да екипа буде спремна и пружи свој максимум на терену", рекао је Ћурчић.

Селектор је рекао и да ће физичка спрема бити јако важна.

"Важно је да физички изнесемо утакмицу, на врхунском нивоу, даделујемо психолошки стабилно и да тактичке замисли које имамоспроведемо у дело. Ако све то будемо урадили, сигурно да ћемо битиближе повољном резултату", рекао је селектор младе репрезентације.

Он је позвао публику да сутра дође у што већем броју јер је овојекипи подршка јако важна.

Репрезентативац Александар Пешић рекао је новинарима да се нададобром резултату и пролазу даље.

"Мислим да ће пресудна бити дисциплина у игри. Ако одрадимо оно штоселектор тражи од нас, мислим да неће бити проблема", оценио је Пешић.

Коментари / 0

Оставите коментар