'Orlići' spremni za baraž i Špance

Mlada reprezentacija Srbije u petak igra prvu utakmicu baraža protiv Španije. Selektor Ćurčić kaže da će mnogo toga zavisiti od početka utakmice u Jagodini.

Fudbal 09.10.2014 | 23:30
'Orlići' spremni za baraž i Špance

Selektor mlade fudbalskereprezentacije Srbije Radovan Ćurčić smatra da će uvodni momenti utakmice sa Španijom biti najbitniji za njenkrajnji ishod.

"Ako u tih prvih desetak minuta budemo dobro počeli utakmicu, sigurno da će nam biti lakše kako utakmica bude odmicala", rekao jeĆurčić novinarima pred početak treninga u Jagodini.

Mlada reprezentacija trenirala je danas na Gradskom stadionu uJagodini, na kome će sutra od 17.00 biti održana baražna utakmicabaraža za Evropsko prvenstvo 2015. godine.

Ćurčić je rekao i da je važno da tim ima aktivan rezultat štoduže jer bi to psihološki veoma dobro uticalo na ekipu srpskefudbalske reprezentacije.

"Čekaćemo svoje trenutke da pokušamo da ugrozimo gol Španije. Iskreno se nadam da ćemo sa ovom ekipom sa kojom ćemo sutra izaći biti opasni po njihov gol. Dužnost i obaveza je da ekipa bude spremna i pruži svoj maksimum na terenu", rekao je Ćurčić.

Selektor je rekao i da će fizička sprema biti jako važna.

"Važno je da fizički iznesemo utakmicu, na vrhunskom nivou, dadelujemo psihološki stabilno i da taktičke zamisli koje imamosprovedemo u delo. Ako sve to budemo uradili, sigurno da ćemo bitibliže povoljnom rezultatu", rekao je selektor mlade reprezentacije.

On je pozvao publiku da sutra dođe u što većem broju jer je ovojekipi podrška jako važna.

Reprezentativac Aleksandar Pešić rekao je novinarima da se nadadobrom rezultatu i prolazu dalje.

"Mislim da će presudna biti disciplina u igri. Ako odradimo ono štoselektor traži od nas, mislim da neće biti problema", ocenio je Pešić.

Komentari / 0

Ostavite komentar