Лудогорец - Партизан, реакције

Тренер Лудогореца Стојчо Стоев рекао је да га је изненадила тактика Партизана у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

Фудбал 31.07.2014 | 08:15
Лудогорец - Партизан, реакције

Шеф стручног штаба бугарског представника је истакао да ће његова екипа у реваншу ићи на победу.

"Заврсено је нерешено, желели смо да победимо, али на жалост нисмо успели. Партизан нас је изненадио тактиком, нисам очекивао да ће играти толико затворено и дефанзивно. Нисмо могли да дамо гол мало због немоћи, а мало због журбе", рекао је Стоев.

Фудбалери бугарског Лудогореца и Партизана одиграли су у Разграду 0:0 у првом сусрету трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

"Шансе у реваншу су и даље 50:50. Добра вест је да нису постигли гол. Партизан ће у реваншу имати предност у виду навијача, али ми нећемо играти дефанзивно. Играћемо отворено и покушати да победимо", истакао је Стоев.

Тренер Партизана Марко Николић рекао је да није у потпуности задовољан резултатом меча са Лудогорецом и истакао да црно-бели у реваншу морају да победе.

"Каква је била најава, таква је и била утакмица: тврда, такмичарска, на резултат. Могла је да оде у оба правца. Имали смо неколико прилика... Велика дисциплина играца Партизана, велика борбеност. У другом полувремену смо морали да будемо прецизнији у додавањима, да будемо течнији. Када се све сабере и одузме, одлучује утакмица у Београду", рекао је Николић.

Фудбалери Партизана и Лудогореца одиграли су у Разграду 0:0 у првом сусрету трећег кола квалификација за Лигу шампиона. Реванш је за седам дана на стадиону у Хумској.

"Партизан мора да победи, играмо пред својом публиком и то није мала предност. И овде је утицај публике био предност. У Београду очекујем велику подршку свом тиму. Желели смо гол овде. Имали смо тих неколико ситуација када је требало да дамо гол и неколико из којих смо могли да створимо добру прилику. Половично, не могу у потпуности да будем задовољан", навео је Николић.

Нападач Партизана Данко Лазовић није завршио меч у Разграду, пошто се пожалио на бол у рамену.

"Повреда рамена, па видећмо. Било је пуно дуела и борбе на терену. Фалио нам је дефинитивно тих 20 минута, када је његова мирноћа могла да пресуди и одлучи утакмицу", закључио је Николић.

Фудбалер Партизана Владимир Волков рекао је да црно-бели морају да буду опрезни у реванш мечу против Лудогореца.

Његов саиграч Дарко Брашанац навео да су шансе ривала за пролаз из трећег кола квалификација за Лигу шампиона подједнаке.

"Сигурно да Лудогорец у реваншу неће играти овако лепршаво, али и ми морамо да будемо опрезни. Имамо један добар, али и незгодан резултат. Нећемо се залетати, ништа нећемо радити на силу", рекао је Волков.

Фудбалери Партизана и Лудогореца играли су у Разграду 0:0 у првом сусрету трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

"Шансе за пролаз су подједнаке. Очекујем да на нашем пуном стадиону слика буде потпуно другачија. Мислим да је све осим пораза добар резултат у оваквим утакмицама и зато морамо да будемо задовољни. Морамо да поправимо реализацију, јер у оваквим утакмицама је често и једна прилика луксуз, а ми смо имали четири", навео је Брашанац.

Нападач црно-белих Петар Шкулетић сматра да Партизан има добар резултат пред реванш.

"Шеф је захтевао од нас да играмо уже напред и зато је било толико уклизавања, борбе за сваку лопту. Имамо добар резултат за реванш и верујем да ћемо имати више среће на нашем стадиону. Сигурно је да Бугаре очекује пакао у Хумској пред нашим навијачима, а самим тим ће и утакмица изгледати потпуно другачије", рекао је Шкулетић.

Реванш меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона измешу Партизана и Лудогореца игра се следеће среде од 20.45, у Београду.

 

Коментари / 0

Оставите коментар