Косовски Албанци у вези са терористима

Косовски јавни тужилац Севиде Морина изјавила је за РТК да Специјално тужилаштво тренутно води истрагу о повезаности 11 особа с терористичким организацијама из Сирије и истражује доказе о учешће 23 особе у ратним
злочинима.

Регион 28.07.2014 | 19:13
Косовски Албанци у вези са терористима

Како преноси македонски портал Тајм, Морина је за РТК рекла да  тужилаштво разматра 11 случајева повезаности особа с Косова са исламистичким терористичким организацијама које су укључене у конфликт у
Сирији, попут сиријског огранка Ал Каиде, Фронта Ал Нусре.

Морина је навела да Тужилаштво са посебном пажњом прати случајеве младих особа с Косова које у последње време све чешће одлазе у Сирију где се придружују разним терористичким организацијама.

Истовремено, према њеним речима, Тужилаштво води истрагу против 23 косовска Албанца за које постоји сумња да су починили ратни злочин за време рата на Косову.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Абу кадир

29.07.2014 02:46

То су Алахова војска и ја им дизем палцеве Свака цаст , знаци морали би гледати како недузна дјеца страдају у Гази и осталим муслиманским земљама, то је мафија Америка Њемацка ЕУ. Мафија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ

29.07.2014 08:51

Овакви људи кваре слику религије....

ОДГОВОРИТЕ
Name

метохија1@гмаил.цом

23.02.2020 13:06

Шиптари у редовима Нусра Фрнот су углавном из Качаника, јер иначе са тог подручја воде порекло из Алепа. Даће бог да тамо и остану.